Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů (GDPR)

1. Správce osobních údajů

Provozovatelem webu www.ostravske-zdravotnictvi.cz a správcem osobních údajů (dále jen správce) dle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského Parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (GDPR) je:

MUDr. Vít Mareček, praktický a pohotovostní lékař

t.č. v Moravské Ostravě

Kontaktní údaje: vitmarecek7@gmail.com, tel: 777 408 940

Osobní údaje zpracovávám na základě platného právního důvodu (viz. dále), především na základě oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonných povinností nebo uděleného souhlasu.

2. Rozsah sbíraných údajů a účely zpracování

Zpracovávám tyto údaje pro následující účely:

IP adresy, údaje o prohlížení webu, zobrazené stránky a akce na stránce

Tyto údaje eviduji z titulu Oprávněný zájem pro běžnou analýzu návštěvnosti, odhalování chyb na serveru, prevenci podvodů a útoků na server a vylepšování uživatelského zážitku. Nejsou shromažďovány demografické údaje. Těmito údaji nelze identifikovat konkrétního návštěvníka stránek. IP adresy návštěvníků jsou anonymizovány. Tyto informace jsou automaticky mazány nejdéle po 26 měsících.

3. Cookies

Tento web využívá cookies, které jsou nutné pro správný běh a funkcionalitu webových stránek. Tyto cookie neumožňují identifikaci konkrétního uživatele. Tyto cookie jsou ukládány z titulu Oprávněného zájmu. Dalším používáním těchto stránek souhlasíte s použitím těchto cookie.

Stránkami nejsou ukládány reklamní trackovací cookie. Stránkami nejsou ukládány sledovací cookie pro analýzu návštěvnosti. Stránkami jsou ukládány pouze nezbytné, funkční cookies potřebné pro správný běh stránek.

Z těchto důvodů stránky neobsahují nastavení cookies a nevyžadují návštěvníkův souhlas.

Ukládání cookies můžete zakázat přímo ve Vašem prohlížeči. Zakázáním funkčních cookies nemůžeme zaručit správný uživatelský zážitek při používání stránek.

 

4. Zabezpečení údajů

Technicky zabezpečuji získané údaje v maximální možné míře pomocí technologií, které odpovídají aktuálnímu stupni technického rozvoje, které brání získání či zneužití získaných osobních údajů, zejména zabezpečení datových úložišť.

5. Předání osobních údajů třetím osobám

Osobní údaje nepředávám ke zpracování třetím osobám s vyjímkou správce Push notifikací.

Informace o přihlášení k odběru notifikací jsou zpracovávány společností OneSignal (2850 S Delaware St Suite 201, San Mateo, CA 94403, Spojené státy) .

Zpracovávány jsou pouze  IP adresy a uloženými souhlasy s odběrem notifikací.

6. Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

Máte právo být informováni, jak je zacházeno s osobními údaji, tyto informace jsou dostupné na této stránce.

Máte právo na přístup ke svým osobním údajům. Na vyžádání doložím, jaké osobní údaje o Vás zpracovávám a za jakým účelem.

Máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Máte právo na omezení zpracování, pokud se domníváte, že o Vás zpracovávám nepřesné údaje, či nechcete, abych Vaše údaje zpracovával. Tuto vyjímku nelze uplatnit na zpracování osobních údajů nutných k plnění smlouvy nebo zákonných povinností (např. Povinnosti v souvislosti s účetnictvím)

Máte právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud byste své osobní údaje chtěli přenést k jinému správci, předám o Vás zpracovávané údaje ve strojově čitelné podobě.

Máte právo na výmaz. Toto právo nelze uplatnit na zpracování těch osobních údajů, které jsou nutné k plnění smlouvy nebo zákonných povinností (např. Povinnosti v souvislosti s účetnictvím).

Pokud si myslíte, že s Vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu rád, pokud případné podezření nejprve sdělíte mi, abych mohl případně sjednat nápravu.

7. Mlčenlivost

Prohlašuji, že jsem vázán mlčenlivostí a to i po době, kdy skončí závazkové vztahy mezi námi. V žádném případě nebudou Vaše údaje vyzrazeny třetí straně ani neprovedu žádné skutky, které by ohrozily bezpečnost Vašich osobních údajů.

9. Analýza návštěvnosti

K běžné analýze návštěvnosti a používání stránek používáme Matomo. Matomo respektuje, pokud máte v prohlížeči aktivní DO NOT TRACK a v takovém případě aktivitu nezaznamená.

You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.